Vem är du, av Mumintrollen

Här nedan följer ett beskrivning av
några av karaktärerna ur Mumintrollet
Läs och se vem du är mest lik

För att inte fixera så mycket på vilken figur
som har vilken beskrivning
så har jag valt att lägga ut
vilken karaktär som hör till vilken beskrivning
klockan åtta ikväll

:)


♥ När du var yngre var du väldigt äventyrlig, och trots att du nu är stadgad i ett lugnare liv lyser fortfarande äventyrslusten igenom vid vissa tillfällen. Du är en hopplös romantiker som ofta drömmer om vilda äventyr. Du är en väldigt händig man och bygger gärna saker som hjälper folk. Du tycker mycket om att skriva och du skriver om dina minnen. Han känner sig inte så gammal för han har glömt av sin ålder.

♥ Du har en gåva att få folk att känna sig lugna även när tillvaron är stressad. Du, och även dina vänner, kan se dig som "lugna källan". Du är en klok och öppen person som med mild hand styr familjen genom livet, du låter dina nära ge sig av på sina äventyr fastän du ibland kan bli lite orolig, men du vill ju att de ska ha roligt och upptäcka saker på egen hand.


♥ Du är som person vänfast, äventyrlig och det mesta är intressant för dig, men detta är inte utan lite ängslighet. Trots at tdu vill ut på äventyr, vill du sällan ge dig av ensam. Du har ett behov av att vilja upptäcka nya saker hela tiden och du lyckas med de mesta du tar dig an, och skulle du möta en motgång fortsätter du ändå med ett leende på läpparna.


♥ Du känner att du blivit trött på att äventyr och att du är redo för att leva ett lungt liv. Men trots detta har du svårt att sitta stilla och du befinner dig nästan alltid på resande fot, just för att upptäcka världen och för att hitta nya äventyr.


♥ Du har som din personlighet att vilja göra sin du vill och ibland även göra ett bustricks, utan att för den delen vara elak. Fast trots att det ligger i din natur att vara ett busfrö och retas med dina närstående, finns du ändå där när de behöver hjälp.


♥ När du var liten var livet sorglös och du var mycket lekfull, men nu under senare år har du börjat ta mer ansvar och blivit mer förmanande och ordentlig. Ett av dina tydligaste karaktärsdrag är att du ofta blir kär, och att du är till och från mycket fåfäng.


♥ Du är mycket söt och snäll och vill allt och alla väl. Du är rätt fåfäng och i stort sett väldigt flickig. Du tycker mycket om att vara i trädgården eftersom det är där de underbart vackra blommorna växer. Du kan ta illa vid dig om någon säger att du har för stor nos eller för små ögon och du vill att alla ska tycka att du är söt och hon nöjer sig inte om bara din kärlek tycker det.


♥ Du vill gärna ha ordning och reda omkring dig, och du är ofta den självutnämnda organisatören. Du är väldigt uppfinningsrik. Du tycker om att ordna saker och är gärna den som håller i planeringsmöten. Du blir oerhört glad när någon ber dig att ordna något och då går du verkligen in för den saken helt och hållet.


♥ Trots att du innerst inne längtar efter ljus och värme, kan du inte motstå att vara kall och ironisk. Du är väl medveten om att du inte är den populäraste och därför söker du dig inte till någon, utan du nöjer dig med att bara titta och observera omgivningen.


♥ Du är mycket vacker, men bakom ditt vackra utseende gömmer sig en ondska. Skulle någon våga sig på att titta dig rakt in i ditt ansikte kan denna räkna med att få en isande känsla i kroppen.


♥ Du är en blyg person som gärna vill hålla dig lite för dig själv. Du tycker om att samla på olika saker, och folk kallar dig även för en samlare. Du vill gärna att din ogivning ska vara indelad i fack och du har en lätt tendens för att bli fanatisk.


♥ Du har sällan några problem, utan du är väldigt lugn, sansad och jordnära. Du älskar att vara ute i naturen och gärna då med ett fiskespö i handen.


♥ Du älskar pengar och vill alltid hitta nya sätt att tjäna storkovan. Du försöker låtsas vara tuff och följa med på äventyr, fast egentligen så är du vädigt rädd av dig. Du tycker inte om höjder, och kommer du för högt upp börjar du skrika att du ska spy.


♥ Du har en längtan efter att ta dig någonstans, men du tar dig aldrig dit. Du säger aldrig något och verkar inte bry dig om något. Du går mest bara omkring med händerna i sidorna och stirrar då och då mot horisonten.


♥ Ditt liv är mest fyllt med bekymmer och plikter, och tycker att det mesta är besvärligt och jobbigt. Du älskar att ha ordning omkring dig och så fort du får chansen städar du eftersom att du avskyr damm och malar. Du tycker att man ska hålla ordning på sina saker och vara rädd om det som är värdefullt. Du har inte ett så gott öga till dina släktningar, men blir ledsen om de inte kommer och hälsar på.



Kommentarer

♣ Skriv dina tankar här ♣

♣ Mitt namn:
Kom ihåg mig?

♣ E-postadress: (publiceras ej)

♣ URL/Bloggadress:

♣ Min tanke:

Trackback
RSS 2.0