Jag är kär!!

                Jag har hittat mig en alldeles ny kärlek medan jag var nere i söderlandet och
                                                        cruisade städerna med Näns.

Han är lång, väldigt stilig. Han har så många bra kvaliteter och, om jag ska erkänna, utseendet är det inte något större fel på heller. Det var snarare det som jag föll för första gången jag såg han där i bokaffären

Jag stod helt vanliga, djupt borta i mina egna tankar bläddrades i en bok när plötsligt var där. Tittandes tillbaka på mig. Tilltalade mig så jag blev helt till mig. Så vacker han är och så . M-m-m!  

För en stund trodde jag verkligen att mitt hjärta hade stannat och hoppat över ett slag. Jag stod helt mållös med mina ögon fixerade på hans snygga och nästan helt gnistrande kropp.

Men ... den lyckan som varar... Jag lämnade han där i bokaffären och gick vidare. Så fast än han inte är min riktigt än..är han blott en tanke bort. 


Tills nu i afton då han uppenbarade sig framför mig igen. Fortfarande så stilig, och fortfarande så het. Och jag vet att någon dag är det han som följer med mig hem. Ligga brevid mig under natten. Sen följa mig var jag än går och var jag än sover.










Hm.. Ja okej då. Jag tilltalar min drömtelefon som han.... Men det är han värd! Titta bara på han... Vilken dröm!



                       

Så som det sker, så blir det

Tänkter göra en nystart på min blogg.

Ok, så jag ska inte skriva så ingående och personligt och jag ska lägga in lite mer allmänt skrivande.

MEN, det kommer vara texter som är ingående och persnliga om min dag eller vad som hänt som jag tycker är skrivbart.

Så så så är det. Nya bloggen startar nu hepphepp


The undertext in the text













Carrie: I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.

(Carrie: Jag kommer aldrig bli en kvinna med perfekt hår, en som kan klä sig i vitt och inte spilla på det)












Idagen!! onsdag

okej.... nu jag alldeles strax sova. Tänker bara att nu när jag ändå är up and running kan jag skriva om dagen som varit idag. När det ändå är färskt i minnet :)


                                          Idag
(tänk att jag äntligen är ifas med min vardag wii)

Var och solade under en fejksol (* läs solarium) för första gången idag med en kompis. Skönt. 12 minuter - 30 kronor. Det var skönt. Synd bara att precis när det började bli riktigt varmt och skönt stängdes det av. Allt blev svart. Och kallt. Har iofs inte märkt av så mkt än av att jag blivit brunare, men tänker att efter några gånger till kanske jag kan få tillbaka min bortsprungna solbränna.

Vi fortsatte in till stan. Pratandes lite om brist på jobb och annat. Inne på Lindex ringde min telefon. Och vem var det inte som ringde så passande som vakansen.  Me nöjd. Kommer hem och min tur fortsätter.

På tallriken:  nudlar m grönsakssmak och stekt bacon. gottgott och så enkelt

Gick till valen och rolf (* läs magnus och isak, smeknamn på egen begäran). Kollade lite dator.. när de återuppspelade en gammal shackmatch mellan rolf och någon annan filur. De lärde sig säkert någonting av det, själv satt jag och försökte lösa en Kungen-patians. 5e gången gillt, hell yeah!


Sen gick hon hem med musik i öronen och lampor i blick. Handlade lite mat. Satte sig i soffan med salta kex från coop, Creme Bonjour Tacosmak och vindruvor.
Sov gott och live happily ever after.

Bok: High Fidellity

De resterande dagarna

Söndag hände det säkert något trevligt på, kommer inte riktigt ihåg. (...)

Måndag och tisdag gick väldigt jobb-lösa förbi.
Köpte mig dock en ny teknikleksak igår. Kände att jag behövde en ny mp3spelare nu när min telefons musikspelare inte vill vara med längre.
Men min nya fina multifunktionella mp3spelare är så fin så fin. Lite trixy med touchscreen, men den är ju så fin....

Nu ska jag sova.


En bild på min nya fina fina fina...

Lördagen

Lördagen

Okaj... Så. Lördagen. Någongång mitt på dagen kom farmor pappa och mamma förbi på födelsedagsfika. Mamma hade med sig en riktigt riktigt god tårta. En sockerkaka med täcke av kakao, kaffe och något mer. (...) gott var det iallafall :)

Fick en väldigt söt krukblomma av farmor. Är inte riktigt säker på vad den heter, men röda blommor och hyfsat stora blad. Fin fin blomma.


När de åkte hem efter att vi spelat Singstar satte jag mig vid TVn med ett glas rött vin (italienskt) och Buffy the vampyre slayer säsong 4. Det blev förvisso en all lugn hemmakväll, men kan vara rätt skönt...har jag hört

---

Somnade efter ett tag efter att jag legat och läst en stund. Just när jag somnat hör jag... "Tjenare faaan alla lisseners där ute fan, tjenare tjenare Ragge här fan tjena fan". Klockan var då halv tre. Nämen det är ju klart. Alla vill vi ha samtal när vi somnat av någon som frågar efter en efterfest. Nae. Faktiskt inte .. Otroligt nog. Men jag fick det. Efter ett kort samtal som bestod av "nej.. du väckte mig. jag sov. hitta annat" Somnade om.
På morgonen upptäckte jag att samma person ringt en timma senare. Så lycklig att jag inte vaknade då. You knoow who you are.

Snart, så snart

Bara lördagen, söndagen, måndagen och idagen kvar nu så är jag ifas med vardagen.

Så nöjd.
Så duktig.
Så snart ifas.

... så trött ... och så ont i huvudet ...

~ It's just one of those days ~



"Doh" - säger Homer Simpson

Fredags festeri

Fick inget jobb fredagen heller. Vilket passade mig bra eftersom jag är en sån person som behöver en stund på mig att göra mig klar för dagen. Med allt som det innebär...
Gjorde de sista städningsuppgifterna, sen kom mamma förbi och hjälpte till med draperiet för garderoberna. Vi hann även iväg och köpa mig en ny taklampa. En sån där trevlig en som består av 19 bitar jag själv ska sätta ihop till en boll. Till min hjälp har jag dåliga bilder och siffror. 17 bilder det var på det pappret. Men ihop fick jag den och jag är nöööjd. Den är så fiiiin. Och ljus.

När klockan närmade sig fem hade magnus och isak redan hört av sig ~några~ gånger. När de hörde av sig igen, efter att ha traskat omkring och fördrivit tid inne i stan i två timmar kom de lagomt för att säga hejdå till mamma som precis skulle åka hem.

Jag gjorde mig klarklar och de åt middag. Sen började allt.



Kring senare började folk droppa in. 13 stycken blev det allt som allt. Passande antal tycker jag. :) Thirteen is good.
Hemgång för många vid halv ett. Utgång för mig sandra och madde till Kalles uf curse. Var ute tills de stängde. Sen traskade jag hemåt. Den långa biten hem . MHM .

Presenter.
(bilder kommer sen...are)

- Massageolja, rosa diskhandskar och en överdimensionerad svart flugsmällare. (ska tydligen fungera ihop på något sätt ... mhm) Tack Magnus och Isak
- 200 kr i presentkort på Systemet (ska brukas för att dricka bort förlusten av skorpionen jag skulle ha fått men som jag skulle behöva ge levande insekter till så jag sa -nej-.) Tack Henke Sara Tom Emil
- Choklad! (After Eight och två Toblerone, bara one to go) Tack Lina
- En italiensk rödvin flaska (Il Nostro, mustigt men absolut drickbart) Tack Sanne och Björn
- Vackert grönt halsband från Snö-kollektionen (och som jag har trånat så länge...) Tack Sandra

fortsättning på "Födelsedag!"

         

Två av presenterna jag fick från mamma och pappa
fick även två tröjor från Gina Tricot, en liten spotlight till garderoben.
Av systeryster fick jag en locktång.
Väl behöverliga saker alltihop :)



Eftersom pappa var neråt i landet var det bara jag och mamma som var hemma i Hortlax. Vi åt pizza, tårta, kvällsfika.
Mysig födelsedag :)

Vi åkte hem till min lägenhet sen på kvällen. Mamma hjälpte till med att få upp lite grejer sen åkte hon hem igen. Jag var uppe en bra stund till och diskade....städade...fixade om lite på väggarna...

Somnade




Födelsedag!!!

MSN-meddelanden 13/11:

"00:00:44 "Lina" till "Luju 13/11 | Städarn" GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! <:O)"
"00:01:29  "(R)Barbro" till "Luju 13/11 | Städarn" - GRATTTISSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grattis!!!!!!!!!"

Tack mamma och systeryster! :) och alla ni andra som grattade mig på min äldredag.

Torsdag 13/11

Efter att ha städat lägenheten ett rum i taget sen måndagen hade jag inte mkt kvar när torsdagen kom. och eftersom jag (fortfarande) inte är den som lägger sig innan tolvslaget tänkte jag att jag skulle gå ut med soporna så det var gjort. Tog mina sop-påsar, iklädd pyjamasbyxor, gick jag ner till ytterdörren. Kommer ut och ser att det snöar. Den första snön.
Åh dessa julkänslor. Gick upp till lägenheten igen. Öppnade upp balkongdörren. Satte på julmusik och isvept en filt stod jag en stund och kollade på snöflingorna. Så fint det var! Då var det jul. och min födelsedag.

                Tankar när jag gick och la mig:
- Jag har städat klart
- Det snöar
- Jag fyller år
- Mitt lönepapper är inlämnat

Så nöjd!

Blev hämtad av mamma när hon slutade...... och det är så långt som jag hinner berätta ikväll. För nu är det sovadags.

Snabbsnabb

Söndag Måndag Tisdag Onsdag gick förbi väldigt fort. Snabbare än vad dagar brukar göra dagarna innan The Big Birthday.
Nemen helt ärligt har jag lite svårt att komma ihåg vad som hände de dagarna. Jobbade onsdag iallafall. 7 timmar, eftersom vakansen ringde mig halv åtta och vikarie var bokad från halv åtta. Sånt är det ibland.

Annars hände det inte så mkt. Var mest bara Glader och Kloker och Toker





Sötisar, och jag vill ha filmen. Men nej nej för den har slutat säljas och kommer antagligen ut om några år igen i ett format jag inte vill ha ... Hm

Lördagen 8/11

Så sitter jag här igen för sent på natten och försöker hitta på något att skriva om dagen. Det känns bara som att det är så mkt som jag inte skrivit som hänt den senaste veckan. ... Vet inte riktigt var att börja (hm)
Men OK! Ska börja från början med en snabbgenomgång. Kanske känns bättre sen, får väl se :)


Lördag 8/11
Sov som sagt över hos magnus och isak fredag till lördag. Smög därifrån kring elva. Sa hej till sandra på gallerian. C hörde av sig och jag fick besök av han kring 2ish. Efter singstar, guitar hero och skvallrande åkte han halv 6ish.
Jag tänker "javell. kväller löser sig" tänkte jag och fortsatte spela gh.

En stund senare ringer Emil. Han och jag åker till en hamburgerrestaurang. Han äter, jag är där som sällskap. Eftersom vi var alldeles utanför bion passade jag på att gå dit och höra mig för om Sex and the city affishen som jag velat ha sen biofilmen gick på bio. Och för 100 kr blev den min. Inte den jag egentligen ville ha från början, men den jag fick tag i duger absolut :)



Vi åkte vidare till Tom och deras Star wars maraton de hade haft sen halv ett på dagen. Klockan var kring tio-elva när vi kom dit, då hade de två och en halv film kvar. Jag stannade till tolv typas.

Kom hem. Joel ringer och frågar vad jag gör. Han vill ha mig ut på dansgolvet. Eftersom jag tackat nej en gång att gå ut fortsatte jag med det nu också. Kring två hörde han av sig igen. ville ha skjurs hem, men eftersom jag har lite brist på bil bjöd jag upp han tills han kunde få tag i en taxi. Han stannade till fyrish.


Nu skulle man kunna tänka sig att kvällen är över... Men inte då :)
Satte mig vid datorn, och började prata med Isak på msn. En snabbversion av samtalet:
"- vill du gå på promenad?"
"- ok"
Gick och mötte han. Blev ingen promenad, men det blev tre timmar av guitar hero istället.
Sju åkte han hem till sig och jag somnade direkt. Vaknade inte allt för sent senare. Men ett bra lördagsdygn var det :)

Minus minutes

20 åring i 11 minuter till

Fredagkvällen-natten--förmiddagen

Men inte var kvällen slut där inte.

Kom hem till lägenheten kring åtta på kvällen. Tog det lungt och tänkte att jag tar kvällen som den kommer. Halv tolv ringde grabbarna grus. De kom förbi med en kompis. Fulla-och-glada. :)
Kring två kanske typas följde jag med dem hem till dem för lite Mario Kart ! Men så blev inte fallet iofs.. Somnade innan dess på madrassen. Någon minut efter att jag somnat gick de ut på promenad tills det började bli ljust ute. Men då sov jag skönt.

Elva på lördagsmorgonen smög jag mig hem för att inte väcka dem...

Fortsättning och slutet på resan till söderlandet

  Göteborg

Åkte vidare till göteborg på onsdagmorgon tillsammans med Jenny. 
Buss dit. Efter att vi lämnat in väskorna på Centralstationen gick vi runt på stan ett tag tills vi träffade Karin.
Hittade en så trevlig affär "Rut med fler", hittade två ponchosar och en kjol.
På kvällen åt vi tacos. Namnam. Efter några timmar av förfest och några byten av kläder gick vi ut på stadens gator.

Gick till två pubar, sen in till stan och Rock baren. Trevligt ställe. Väldigt dåliga toaletter. Men helt okej stämning!

Hem. Sova. Åka vidare.

Stockholm

Torsdagen åkte vi iväg efter någon timmas sömn vidare till Stockholm. Tåg dit. Väl framme hann vi en stund på stan även där innan vi träffade upp Jennys gudmor. Efter att vi ätigt åkte vi hem till henne. Där gjorde jag och Jenny oss färdiga för konsert.

Lååång kö när vi kom fram till Fryshuset. När vi kom in hade de väldigt söta förbandet "Plan 3". Gitaristen ... ojojoj. :)
Trots att sången uppenbart var full på scenen vann de över mig iallafall. hehe
3 doors down kom ut på scenen cirka 40 minuter efter att Plan 3 gått av. Lång tid om man frågar mig, men de har väl koll på vad de gör.
     Det bandet bestod av :
En full sångare
En överaktiv basspelare
En långhårig trummare
En stabil gitarrspelare
En väldigt koncentrerad gitarrspelare
 

Men de var duktiga. Höll igång publiken under hela konserten :)
Schål!!

På vägen hem klättrade vi upp på ett aningen mindre berg som var precis framför globen. Fick några bra bilder där. :)
Sen var det hem till hennes gudmor och sooooova.

Fredagen i Stockholm

Följde med Jenny in till stan där hon satte sig på en fem timmar lång bussresa tillbaka till Skara. Jag gick runt på stan. Köpte mig en så fin väska. Röd med diamantpärlor på.
Åt lunch med systeryster på en mysig källarfik i Gamla stan. Sen vidare till flygbussen och arlanda. Träffade upp pappa där, vi åkte upp till norrland tillsammans. Jag sov hela vägen of curse




Gitarrist i Plan 3

Lycka för dagen!

Så nöjd!!!!
Orsak: Guitar Hero III
Låt: When we were young - The Killers
Notes hit: 91%
Träffade toner i följd: 72
Poäng: 120175
Svårighetsgrad: Svår!

NÖJD!!

Tre dörrar ner

Har hämtat ut biljetterna till 3 doors down konsert i Fryshuset i Stockholm! Åh denna lycka! Nu ska vi boka tåg och på torsdag bär det av. 

See you all 6 november 18:30 screeming.




På tallriken igår:
Krögarrostbiff, potatissallad och gurka. GOTT!
På snacksbordet igår:
Naturchips, dip, Rock godis från Finland, vin och sprite
På tvn igår:
Guitar hero III på Wii
~ (Har börjat på nivå Svår nu. Fem knappar, fyra fingrar att arbeta med. Mitt lillfinger hinner inte med ... har klarat minst tre låtar, ...blivit utbuad på många fler.., men I keep trying!)


Idag är fortfarande ett blankt blad, men klockan är ju faktiskt bara två, länge kvar av dagen



Vi har traskat runt på stan jag och Jenny. Hon köpte en ny jacka, jag köpte Romeo and Julie på engelska i pocketformat. The old style.
Fick sms att mitt ps2 har kommit så nu blir det rockigt värre när jag kommer hem!

På impulslistan:
Julia goes red and black. Avslöjar mer sen :)

Mer makt åt kvinnan!

Citerat från "Orgasmboken" av Katerina Janoush

"Orgasmmuskeln och dess kittlande hemligheter har varit kända sen tidernas begynnelse. På 1600-talet kom till exempel Anangaranga, en indisk skrift där det uttryckligen förklarades hur en kvinna ksulle bära sig år för at få kontroll över musklerna i slidan och pådet sätet få full makt över sin man. Och i en afrikansk stam lär unga flickor fortfarade inte få gifta sig om de inte först bevisar styrkan i sina underlivsmuskler."



Vill bara poängtera att vi har dubbelt så många nervceller down there än vad männen har i sin penis. 8000 celler har vi att komma med.
Inte underligt att 50% av kvinnor har problem att få orgasm. right?

Her aj äm. Skara

07.30 - Vaknade av telefonen för att ändå ha någon stund på mig att göra mig klar. En tjej behöver sina minuter after all.
08.40 - Ringer Jenny; glad som en lärka och färdig för start :)
08.45 - Jag o papps hämtar upp jenny hos sig och färden börjar mot kallax
09.30 - Framme!
10.10 - Flyger åker iväg, fullpackat och min plats är så långt bak i flyget utan att sitta riktigt längst bak. fick sitta brevid söt kille, (men vad gör väl det när jag sov hela vägen som alltid.) Men så vitt jag vet sov han också. Lite koll har jag alltid
ca 11.00 - Framme i huvudstaden, arlanda! Efter en tågresa till centralen (god bless expresståget, 20 minuter från arl till stan)

Lunchpause
(god bless MAX) + shopping i bokaffären, "Såld" av Natasja T. och Vera Efron, "Orgasmboken" av Katerina Janouch. (Årets bästa njutningstips! - Cosmopolitan)

15:20
- 2 timmar tågresa till Skövde. Läste ut halva Orgasmboken under halva resan, sov resten.
17.40 - Buss mot Skara. Mkt berättande om helgens bravader för Jenny (och de random människor på bussen som lyssnade)
18.20 - Framme!! Framme på riktigt till och med. I själva Skara

18.45 - Installerad, samarbetat ihop en "att-köpa"-lista. Planerat lite resor.

Jag är Nöjd!
Nu väntar bara Ica, mat och Gitar Hero III




Resa

Planer för kommande vecka

~ Åka ner till skara imorgon tillsammans med Jenny
~ Strosa på Skaras gator
~ Åka till gbg med Jenny och hälsa på Karin
~ Vidare till sthlm och konsert 3 doors down
~ Hem

Så min kväll ikväll består av packning helt enkelt


 

Igår var jag hos Sussie på fest. Mkt folk, mkt sång, mkt rockband feeling. Me like. Halloweentemafest på statt, men 100 kr i inträde tycker jag faktiskt är dyrt (...) Så det fick bli en promenad genom staden med en kompis istället. Sen hem och sova.
Blev en lång och skön sovmorgon imorse. :)
Tillsammans med Buffyavsnittet "Once more with feeling" blev det så bra så bra





"Lifes a show and we all play our part
and when the music start
we open up our hearts"



 
Willow och Tara                                                            Spike


Dirty Dancing och Mario Kart

Igår var jag Audrey Hepburn.
Festade med en viking, en slaktare, Lara Croft, Fox Mulder, två nunnor, två cowboys och två Silent Hill figurer.
Ett glatt folkgäng

När kvällen på Annelund började ta slut och flyttades festen med taxi in till staden. Jag gick hem och lämnade mina underbara alldeles för obekväma skor med pärlor och bytte till mer bekväma footwear. Gick till Kalles där jag träffade slaktaren utanför i kön. Väl inne var det överraskande mkt folk som var utklädda. Många extremkostymer.

Följde med Silent Hillarna hem till sig. Några Mario Kart omgångar och mackarontallrik senare somnade jag på madrassen.
Sov-vaknade-sov-vaknade-sov-drömde-vaknade.

Morgon

Gick hem kring tolvtiden idag. (typ). Åt mat. Startade blogg. Sett film. Och nu göra sig iordning för lördagskvällen och fest. Tänker mig klänning, strumpor, bra skor ^^



- I'll never be sorry
- Neither will I

Så det är

För att lättast komma in i det här bloggandet ger jag nu en rundvisning i min värld av tankar.

Behåll armar och händer innanför vagnen under hela åkturen.

~
Vad att äta till middag????
~ Vilken film får mig på bra festhumör?
~ Vad att ha på sig ikväll?
~ Kommer mitt hår någonsin att bli densamma efter gårdagens frisyr? hmmmm

Filmvalet var inte svårt. Vilken film får mig bättre på bättre humör än lite Dirty Dancing *bariiiiba*
Nobody puts baby in the corner! Hellyeah!

Resten löser sig senare


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0